A LATAB a LED világítások svéd gyártója a képfeldolgozási alkalmazásokhoz. A cég egy új, nagy munkatávolságból használható LED világítást mutatott be, mely a nagy fényerejű világítófejek családjának tagja.  A standard LED világításokat általában maximum 30 cm-es távolságra alkalmazzák. A nagyobb távolságok miatt a szükséges fényerő gyakran nem érhető el; ezért fejlesztette ki a Polytec az új világítást, mely a környezeti fénytől jóval kevésbé függ.

A világítás 12 nagy fényerejű LED-ből áll. A reflektor egy négyszögletes területre fókuszálja a fényt. A gyakorlatban a 179 x 86 x 55 mm méretű világítás ideális megoldásnak bizonyult a kompakt paletták megvilágításában. A rögzítő furatokat a hűtőprofilba integrálták, így nincs szükség külön tartóra. A gyakorlatban könnyedén el lehet érni akár 1-1.5 méteres munkatávolságot is. A rendelkezésre álló színválaszték : vörös, fehér, kék és zöld.

Minden LATAB világítás tartalmaz egy világítófejet és egy vezérlőt (folyamatos  vagy villogó üzemmóddal), mely opcionálisan egy sínadapterrel is felszerelhető a kapcsolószekrényekbe történő egyszerű szereléshez. A tápellátás 5...24 V-tal történik. Az alapüzemmód a folyamatos működés, de a világítás kapcsolt vagy villogó módban is működhet

Data Protection

This website uses cookies. If you continue to use the website, we assume your consent.

Learn more about the use of cookies Close